Seguim amb més paràboles

Hola tothom Avui dia 25 de maig, us deixo la segona part de les paràboles de les que vam començar a parlar fa dues setmanes.

Espero que continueu molt i molt bé totes i tots en aquesta situació de la que poc a poc ens anem sortint.

En aquesta ocasió, us porto la de la llavor de mostassa, la del sembrador i la paràbola del blat i el jull.

Primer us podeu veure els dibuixos que us les expliquen i després us he preparat unes poques activitats molt fàcils sobre aquestes paràboles.

 

Després de veure i prestar atenció al vídeo de la paràbola del blat i el jull (sobretot al final), fes l’activitat següent:

A continuació i en referència amb la paràbola del gra de mostassa, aquí us deixo una activitat lúdica per els més petits i no tant petits on aniran sortint paraules que pertanyen a la paràbola i d’altres que no tenen res a veure amb ella… espero que gaudiu una mica amb aquests aplata-topos.

I per últim, per els que els agradi els puzles, us en deixo un. És fàcil, però el podeu fer més difícil afegint-hi més peces.

preview40piece

Per els nens/es més grans, us convido a fer una reflexió (podeu pujar un word a la carpeta que us indico a sota).

Totes les paràboles que us he portat avui a què fan referència? En definitiva el que m’agradaria que reflexionéssiu  és sobre el tema de les històries i el perquè fa servir aquests temes tan quotidians. I me’l deixéssiu en la carpeta que us comparteixo.

Per últim i per acabar, per vosaltres que sou grans, esteu a Cicle Superior, que ja hem parlat d’aquesta paràbola, la del sembrador, en cursos anteriors i que ara la torneu a escoltar. M’agradaria que m’omplíssiu la feina següent, que està a la carpeta que us he compartit abans. Us heu de fer una còpia del document, omplir-la amb la vostra resposta,  posar-li el vostre nom i curs i deixar-me-la al mateix lloc on l’heu trobada.

 

Espero les vostres feines. Segur que em sorprendreu amb les vostres reflexions i respostes.

Ara per ara us deixo amb una forta abraçada virtual.