Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2016

Un any més, l’Associació Vida Sana i la Generalitat de Catalunyaa través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat, en col·laboració amb la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) i l’editorial Graó impulsen una nova convocatòria del premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica. Aquest premi reconeix el treball en relació a l’hort i l’alimentació ecològica dels centres educatius i vol ser una oportunitat per a fomentar la integració d’aquests elements com a recursos educatius que complementin el desenvolupament de les competències curriculars.

Formulari d’inscripcióEl període de presentació de projectes està obert fins al 31 de maig. 

Bases de la convocatròria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *