02 .- Donem conferències per a la difusió del “Talent Cooppel”.-

a.- A més de les entrevistes per a la ràdio i consultoria confidencial sobre temes de la ciutadania

b.- Oferim conferències-col·loqui i tallers per a la difusió del “Cooppel”.

c.- El Talent Cooppel és l’esport mental de la cooperació pel   (cooppel)  diàleg interactiu de tombs i de torns seqüencials dels seus jocs en equips de tres persones. Porta la paraula “Talent” en el principi que tota persona té talent i està cridada al talent cooperatiu.

d.- Per mitjà del Cooppel:

1.-  En totes les edats aprenem ensenyant i en especial de les apostes d’ajuda a les dificultats dels demés

2.- En agrupaments el màxim heterogenis busquem el coèxit dels aprenentatges aconseguits pel nucli de les competències bàsiques transversals en nuclis de coneixements, nusos d’aprenentatge afectiu i per nexes de les iniciatives de millora tant les personals com de les convertides en iniciatives de grup.

3.- Construïm de forma cooperativa creativa produccions que són els recursos dels jocs del Cooppel. És a dir els mateixos/es jugadors/es som els fabricants dels recursos.

Es a partir d’una fons de continguts sigui un llibre, una exposició oral o conferència, una visita d’un museu o d’una sala d’exposicions, d’un espai natural, etc. els mateixos/es jugadors/es elaboren els seus recursos dels jocs del Cooppel.

El Cooppel metafòricament té per símbols inspiradors:

.  

Com tot esport es precisa primer entendre’l i aprendre a jugar.

Ja tenim la primera Federació de 3B.Clubs de Cooppel en marxa amb seu a la ciutat de Tarragona

I la primera escola de jugadors/es al Cooppel i el primer institut d’estudis de la teoria i de la pràctica i de formació de rols  de Cooppel dins de l’associació Ceradai 003B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *