QUICHE

Ingredients a utilitzar:
1 paquet de tires de bacó
4 ous
sal
pebre
250 ml de nata de cuinar
1 paquet de formatge ratllat
1 massa brisa per a quiche

PREPARACIÓ:

Per començar posarem el forn a 180 graus.
És fregeix el bacó.
Mentre, és baten els ous i s’ha afegeix la sal, el pebre, la nata liquida i mig paquet de formatge rallat. Quan el bacó estigui fet, tambÉ s’afegeix.
Agafem un motlle rodo per pastissos (que sigui un motlle baix d’altura). Posem a sobre del molde la massa de quiche i la punxem amb una forquilla.
Finalment possarem tot el farcit i una vegada que estigui ben estes, posarem per sobre el que ens va sobrar del formatge, i ho posarem al forn uns 30 minuts aproximadament.

És fàcil i ràpid, podeu canviar el bacó per gambes, bolets o qualsevol cosa que us agradi.

BON PROFIT!!

Aquest article ha estat publicat en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a QUICHE

  1. avives diu:

    Bé, Alexandra!
    Podria ser un plat per a compartir si es fes un comiat de curs…oi?

    Uns apunts del què hauries de corregir:
    – es fregeix
    -es baten
    – s’hi afegeix
    – rodó
    – posarem
    – estès

Respon a avives Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *