Ingredients a utilitzar:
1 paquet de tires de bacó
4 ous
sal
pebre
250 ml de nata de cuinar
1 paquet de formatge ratllat
1 massa brisa per a quiche
PREPARACIÓ:
Per començar posarem el forn a 180 graus.
És fregeix el bacó.
Mentre, és baten els ous i s’ha afegeix la sal, el pebre, la nata liquida i mig paquet de formatge rallat. Quan el bacó estigui fet, tambÉ s’afegeix.
Agafem un motlle rodo per pastissos (que sigui un motlle baix d’altura). Posem a sobre del molde la massa de quiche i la punxem amb una forquilla.
Finalment possarem tot el farcit i una vegada que estigui ben estes, posarem per sobre el que ens va sobrar del formatge, i ho posarem al forn uns 30 minuts aproximadament.
És fàcil i ràpid, podeu canviar el bacó per gambes, bolets o qualsevol cosa que us agradi.
BON PROFIT!!
Bé, Alexandra!
Podria ser un plat per a compartir si es fes un comiat de curs…oi?
Uns apunts del què hauries de corregir:
– es fregeix
-es baten
– s’hi afegeix
– rodó
– posarem
– estès