Concurs de contes

Aquest any els nens i nenes de 4t es presenten al Sisè Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes. El tema dels contes és l’Univers. Tots hi han participat amb uns escrits fantàstics, tot i que algun alumne encara ha de millorar alguns aspectes força essencials, com ara la presentació, el vocabulari,… i per això hem de continuar treballant de valent! De totes maneres, hem hagut de fer una preselecció a l’aula i els afortunats a poder concursar són: Judith Torres, Helena Rodríguez, Pol Mingo, Guillem Pujol, Alba Lucas, Mariona Minobas i Joel Carrasco a tots ells i elles els desitgem moltíssima sort, però penseu que sempre els més important és participar!

Mestres de 4t

Pilar?n Bayés  

Ah! Si voleu saber més coses d’aquesta gran il·lustradora de contes, cliqueu a la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *