Fotos 4t B

Adrià Hola, sóc l’ Adrià i sóc de quart B. M’ agrada jugar a futbol i a tenis. A l’escola em diverteixo molt fent educacio fisica i ordinador, també m’ agrada molt jugar al pati.
Ahlam Hola, em dic Ahlam tinc 9 anys i visc a Sant Joan de Palamós. M’agrada molt anar a l’escola i m’agrada aprendre matemàtiques i també informàtica.
Alba Hola, sóc l’Alba i tinc 9 anys, m’agrada molt ballar amb les amigues i amb la família. M’agrada molt el cole i fer medi amb la meva professora que es diu Meritxell. I tinc dues amigues que són: la Mariona i la Laura.
Àlex Hola a tothom, em dic Alex i vaig a l’escola Vila-romà i m’ agrada molt la professora que m’ha tocat es diu Meritxell. Jo faig l’esport que m’agrada: futbol.
Ali Hola sóc Ali, tinc 9 anys. M’agrada molt fer bàsquet i encistellar la pilota. A l’escola m’agrada fer educació física amb el professor Jordi i també fer medi amb la Meri. Estic aprenent català amb la Cristina, perquè jo sóc del Marroc.
Chayma Hola, em dic Chaemae i estic aprenent el català. M’agrada molt fer matemàtiques i també castellà. Faig música amb la senyoreta Assun i educació física amb en Jordi és molt xulo perquè fem jocs. També m’agrada molta anar a l’aula d’informàtica.
David Hola a tothom, em dic David i estic a quart B, si estic a quart B vol dir que tinc 9 anys. M’agraden molt les matemàtiques i la gimnàstica, i quan tinc temps lliure vaig a jugar a algun joc.
Franco Hola me llamo Franco, soy de Uruguay me gusta mucho España. Estoy aprendiendo el catalán en la escuela y también inglés,mates recreatiba
Gemma Sóc la Gemma, m’agrada jugar l’ ordinador i també m’ agrada fer natació.Tinc un germà de 13 anys que es diu Enric i és un trapella i sempre m’ està manant, però a vegades som molt graciosos els dos. M’agrada molt fer plàstica.
Ismael Hola,em dic Ismael i m’agrada molt jugar a futbol i anar amb bicicleta pel meu barri. El color que més m’agrada és el blau clar. Tinc una germana petita molt trapella que es diu Ainhoa. De l’escola el que més m’agrada és fer educació física i informàtica.
Jennifer Hola, em dic Jenny, tinc, nou anys i vaig a 4t B.A 4rt tinc molts amics amigues.M´agradaria aprovar 4t i pasar a 5è.
Joel Hola, em dic Joel i tinc 9 anys. M´agrada molt la classe que m´ha tocat. Tambe m´agrada fer medi a classe i catala els dimecres i els divendres faig gimnàstica i m´ho passo molt bè i també a informàtica.
Jose Hola, em dic Jose i tinc 9 anys i m’agrada molt jugar a la nintendo i a la play station i a la game boy.
Laura Hola sóc la Laura i m’agrada molt la senyoreta que m’ha tocat. Tinc un gos que es diu Doby.
Mariona

Hola, em dic Mariona i sóc de Sant Joan de Palamós. M’agrada llegir uns llibres que col·lecciono que es titulen: Geronimo Stilton i són molt divertits.També m’agrada molt la senyoreta que m’ha tocat aquest any i es diu Meritxell i és molt xulo fer medi amb ella, també m’agrada fer informàtica i plàstica.

Miquel Hola, em dic Miquel. A mi m’agrada jugar a bàsquet, futbol i al boti-boti.
Núria Hola, m’agrada jugar a l’ordinador i també m’agrada fer els deures de l’escola i m’agrada jugar a moltes coses, adèu.
b-omar.JPG Hola em dic Omar, i tinc 9 anys vaig al Vila-romà. M’agrada molt, és molt divertit.
Salma Hola em dic Salma, i m’agrada molt venir a l’escola perquè m’ho passo molt bé estudiant i jugant amb el meus companys/es. A mi el que més m’agrada és divetir-me amb la Meri i els altres.Adeu.
Sergio Hola sóc en Sergi, espero que estigueu bé i jo també.M’agrada venir a l’escola i m’agrada escriure a l’ ordinador i també m’agrada jugar al pati amb els nens de la meva classe.  Adéu.
b-vania.JPG Hola em dic Vania, soc de Portugal i ara estinc aprenent català. M’agrada molt fer multiplicacions i Medi. M’agrada tenir noves amigues i jugar amb elles.
Zinab Hola em dic Zinab i tinc 9 anys. Vaig a l’ escola Vila-romà i aquest any m’ha tocatuna mestra que m’agrada molt i es diu Meritxell, bé m’en he d’ anar fins unaltre.

3 thoughts on “Fotos 4t B

 1. jessica

  Moltes falicitats per el treball que heu fet.
  Esta molt xulu, m’encanta.

  Jessica

  CEIP:Vila-romà

 2. salma

  M’han encantat els comentaris que haviem fet, estan xulissims

  Bé dew fins una altra!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *