Fotos 4t A

Adrià Hola,m’agrada molt llegir: còmics i llibres. A mi m’agrada molt el col·legi i moltes assignatures:Mates, Català,Informàtica i Educació fisica.
Ainoha Hola em dic Ainoha i tinc deu anys i faig quart a l’escola Vila-romà. Aquest any és el primer que estic aquí, he fet amigues noves: Amal,Hajar, Mireia. M’agrada molt fer plàstica.
Alba Hola,em dic Alba i l’assignatura que més m’agrada és plàstica i ordinador. Tinc una germana petita que es diu Rocio, té 4 anys i és molt trapella.
Àlex Hola, sóc l’ Àlex i m`agrada molt el futbol. Vaig a futbol des de els 5 anys, però ara tinc 9 anys. M´agrada molt anar a l’escola i fer mates, plàstica, educació física, ordinador… Tinc tres molt bons amics:l’Oriol, l’Ivan i en Guillem.
Amal Hola em dic Amal m’agrada molt fer català i informàtica. Aquí tinc moltes amigues que son:Ainoha,Hajar i Ahlam. Tinc dues mestres que es diuen Marta Saballs i Marta Salvador.
Ayla Hola, em dic Ayla m’agrada patinar i fer plàstica. També altres coses com informàtica…
Cristian Hola em dic Cristian. M’agrada molt jugar a futbol i anar amb monopatí.Tinc dues germanes: la Cristina i la Maria Jesús. També m’agrada molt anar amb el meu pare en el seu camió. Un dia li vam posar un mirall nou.
Elena Hola em dic Elena tinc 9 ays. Visc a Palamós i m’agrada molt el cole. Abans feia sevillanas i ara faig jazz i funky. Tinc molts amics i amigues, tinc dos germans un que es diu David i un altre diu Raul .
Esther Hola sóc l’ Esther i m’agrada el col·legi i tinc 9 anys i el que m’ agrada més són les matemàtiques i plàstica, ordinador i gimnasia i etc…
Gemma Hola em dic Gemma i tinc 9 anys. Visc a Palamós un poble genial que pots anar a la platja, a comprar…El col·legi que vaig és molt guai i es diu Vila-romà, els meus millors amics son la Sheila,la Esther i la Helena.
Francesc Hola, soc en Francesc. M’ agraden molt els animals i també m’ agraden els llibres per llegir, sobretot els d’aventures com per exemple els del Geronimo Stilton.
Guillem Hola,em dic Guillem Pujol i tinc nou anys.Vaig a quart A. Faig bàsquet i a més m’agraden molt els altres esports, si pogues jugar a tots m’en anteria.Vaig néixer l’any 1999 del dia trenta-un de gener. Sempre porto la cresta al cap però, aquí a la foto sembla que hagi explotat un bomba al meu costat.
Hajar Hola, jo sóc la Hajar i tinc 9 anys i m’agrada molt aquest bloc per què és molt divertit i es pot practicar molt bé perquè a més d’ apendre et pots divertir molt practicant , animeu-vos a practicar el bloc per que és molt divertit!
Ivan Jo sóc l’Ivan, vaig començar fujit-su dels dels 7 anys. Ara tinc 9 anys, tinc el cinturó taronja i groc. Tinc quatre amics : Fransesc ,Guillem , Oriol i Alex .
José Hola em dic José, sóc un nen del Vila-romà tinc 9 anys i vaig a 4tA i ells meus millors amics son: Alex,Oriol,Francesc i Guillem.
Judith Hola em dic Judith. M´agraden els pokémons i els animals. M´empapo amb tots els llibres que s’em posen al davant. M’agrada molt anar amb bicicleta i jugar amb el meu germà Erik.
Miquel Hola sóc en Miguel i tinc 10 anys i sóc portuguès de Lisboa.M’agrada molt el futbol,el ping pong, etc.
Mohamed hola  em dic Mohamed, tinc 10 anys m´agrada  molt  jugar a  futbol  i la pluja .
Noelia Hola, em dic Noelia i m´agrada molt el cole, perquè em diverteixo molt, i jugo amb les meves amigues al pati. Tinc una germana que es diu Nerea, i és molt divertida i un cosí que es diu Adrià i és molt divertit.
Oriol Jo em dic Oriol tinc 9 anys. M’agrada molt jugar a futbol des de els 8 anys i també m’agrada molt jugar a bàsquet des de els 7 anys.
   
Pol Hola, em dic Pol espero que t’agradi el Bloc de quart. Dins el bloc hi pots trobar de tot.A mi m’agrada passejar pels matins d’ hivern.
Sheila Hola em dic Sheila i m’agrada molt patinar i ballar.I tambe el bloc de l’escola.Les meves assignatures preferides són educació física, mates, naturals i plàstica.
a-helena.JPG Hola em dic Helena Rodriguez Moreno, m’ agrada plastica i pintar el que no m’agrada són les mates però si t’esforces o pots avançar,  adeu un petó.
a-ismael.JPG  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *