Entrega Premis Pilarín Bayés

Avui dijous 28 de maig, els alumnes de 4t de cicle mitjà de l’escola Vila-romà, hem assistit a l’acte d’entrega de premis Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes. L’acte s’ha portat a terme al teatre Poliorama de Barcelona. Hem pogut conèixer i parlar amb aquesta popular il·lustradora que ens ha rebut amb la seva habitual simpatia i bon humor. També hem gaudit del fascinant espectacle que en Pep Bou realitza amb bombolles de sabó, i finalment hem anat a dinar al Parc de la Ciutadella.

Premis Pilar?n

Si cliques a sobre d’aquest póster dels premis, podràs veure les fotos d’aquesta sortida.

 

One thought on “Entrega Premis Pilarín Bayés

  1. Alba L.

    Hola sóc l’Alba de 4t B espero que us ho hàgiu passat molt bé. Quina pena no haver-hi pogut anar, però què hi farem una altra vegada serà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *