Celebrem la CASTANYADA!

Hola família!

Dimecres tots els alumnes de l’escola vam portar els ingredients per a fer els panellets.
Cada classe va fer la pasta amb:
   500 grams de sucre
   500 grams d’ametlla rallada
   500 grams de patata bullida
   Ralladura de la pell d’una llimona
Un dels millors moments és el de barrejar la pasta, oi?

Dijous ens vam barrejar tots els cursos i vam fer sis especialitats de panellets:
   Pinyons, coco, codonyat, ametlla, cirera i xocolata.
Per sort als plats va sobrar una mica de cada ingredient i aleshores…!

I avui divendres hem celebrat la CASTANYADA com cal!
Reunint-nos al gimnàs, regalant-nos una cosa no material entre els cursos, visitant-nos la Marieta Castanyera, cantant i menjant panellets i castanyes!

US DESITJEM UNA MOLT BONA CASTANYADA!

dsc04495.JPG

2 thoughts on “Celebrem la CASTANYADA!

  1. maria b.

    Hola a tothom,
    us volia recomanar fer els panellets,encara que hagi passat la castanyada!!!!!!!
    Ens ho vam passar molt be fent-los!!!!!
    Us recomano tambe que us poseu un devantal o una bata com nosaltres a l’hora de fer-los,perque quedareu bruts de dalt a baix!!!!!

    bye bye!!!!!

  2. LAURA

    Hola a tot el món,
    de fet qui ho miri.
    El dimecres varem fer uns panellets de primera, que fins hi tot ens vem classificà per davant del Barça.
    Tots els meus companys d’escola i jo vem fer panallets; uns de pinyons, uns altres d’ametlla, uns altres de codonyat, uns de XOCOLATA, altres de cirera confitada(com jo)…
    Petits i grans fen panellets de tota mena i ens van sortir prou bons la veritat, i això que a mi no m’agradaden.
    Total que en van sobrar i tot i els hi vem donar a els pares i mares a les 5, quan ens venien a buscar i també van dir que estaven tan boons.
    I ja sabeu, per qui s’en vagi menjar o no, hi ha la recepta a dalt.

    FINS UN’ALTRE!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *