Monthly Archives: setembre 2008

Dibuixant els arbres de Can Comelles

Aquest matí hem agafat llapis i fulls i hem anat cap a la Residència de Can Comelles. Hem descobert un preciós jardí ple d’arbres. Uns quants avis asseguts al jardí aprofitaven les poques ullades de sol, tot i que s’ha anat ennuvolant cada vegada més, i miraven encuriosits com amb molt deteniment anàvem dibuixant els arbres.

Descobrim el Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa

cda1.jpg

Benvolguts Gegants,

 Ahir el Patrici i la Maria vam anar a visitar el Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa (Olot) on anirem del 10 al 14 de novembre la classe del Bruixot i del Gegant juntes.

A allà ens van rebre uns mestres molt amables que són uns experts del territori i ens explicaran coses molt interessants quan hi anem. Ja ens esperen amb candeletes!

Deixem l’enllaç de la web del CdA perquè la pogueu visitar i aneu descobrint el que ens espera!

 http://www.xtec.cat/cda-garrotxa/

Aquest és el bloc del Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa:

 http://blocs.xtec.cat/mplana23

SOM ELS GEGAAAAANTS!!!

 Ja ha passat una setmana! Estem molt animats a continuar escrivint articles perquè veiem que hi ha gent que se’ls llegeix i escriu comentaris. Això ens fa estar molt contents.zoe2.JPG

Ja ens coneixeu pel nostre nom; ara ens podeu conèixer per com som.

Benvinguts al bloc de la classe del Gegant

Benvinguts al bloc de la classe del Gegant de l’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera.

Som la Laia, la Marina, el Mateu, el Marc Pau, l’Anna, l’Albert, el Joan B, l’Àlex, el Pau, la Maria S,  la Maria B, l’Enna, el Jofre, el Pol, el Joan M, l’Eloi, la Cristina, l’Alba, la Laura, la Zoe, el Sergi, el Marc, l’Aniol, l’Aina i la Maria (que és la mestra).

Obrim aquest bloc perquè tothom estiguem informats de tot el que estem fent a l’Escola, per fer recomanacions de llibres, pel·lícules, contes, concerts, teatre, museus, cercaviles …, també per saber coses interessants que es fan el cap de setmana, per recordar els nostres aniversaris…

Esperem que tingueu ganes de visitar-nos i que ens deixeu els vostres comentaris.