EL FOLLET VERD

Hi havia una vegada una nena que es deia Blau, i avui era el seu aniversari, ella tenia moltes ganes de tenir un conill. Però els seus pares no volien cap animal domèstic. La Blau, es ca ficar tan trista, que se’n va anar corrents cap al bosc. Quan va arribar al bosc, va anar-se’n al cantó del riu, i va començar a tirar-hi pedres. De sobte, va aparèixer un follet de color verd, i li va preguntar que li passava, i la Blau, es va eixugar les llàgrimes i, li va explicar tot el que li havia passat. Però ara en comptes d’haver-hi un follet hi havia un ocell multicolor. Aquell ocell, cada vegada s’anava fent més gran, fins que la nena hi va pujar. L’ocell la va portar fins a un poble que no hi havia estat mai. L’ocell va aterrar, i la Blau va baixar. Llavors l’ocell es va tornar a fer petit. La Blau estava atemorida, però aviat li va passar la por. Anava cantant feliç fins que va xocar contra una mena d’arbre. Encuriosida, va entrar i allí es va trobar el follet de color verd, però més enllà n’hi havia un altre de color blau,i de color negre, i de color rosa. Ella es va desmaiar i quan es va despertar, va sentir que un follet li deia que no s’espantés. Que ells eren els follets dels regals, ella el va mirar amb una cara estranyada, el follet va continuar, nosaltres només regalem regals als nens que fan l’aniversari la Blau els hi va explicar, que era el seu aniversari, i el que ella més desitjava era un conill, però els seus pares no li deixaven tenir. El follet,es va acostar amb un regal per a ella. La Blau tota emocionada es va quedar quieta.

Era un conill !!!!!

Va sortir corrents i va pujar a l’ocell, aquest la va deixar al bosc, i ella se’n va anar corrents cap a casa seva, i els hi va dir als seus pares, que s’havia trobat un conill. I si se’l podia quedar. Els seus pares s’ho van pensar i van dir que si. La Blau al seu conill li va ficar Follet Verd, com a record d’aquell viatge tan bonic.

Conte acabat, ja s’ha solucionat!!!

Fi

Núria Farrús (5è)