EL POBLE ENCANTAT

Hi havia una vegada en un bosc, un poble que estava encantat. on hi havia follets, fades, bruixes i bruixots que eren bons i hi havia fins i tot animals màgics. Hi havia dos animals que destacaven: el Sr. Ocell i el Sr. conill, per què eren molt savis i eren els que tenien una màgia super forta.

Un dia tot el bosc li va passar una cosa molt estranya, tot el poble ho va notar.

En aquell moment un follet anomenat Anjun va anar ràpidament a casa del senyor Ocell i del senyor Conill, quan hi va arribar el follet els hi va dir que passaven coses estranyes al bosc. Però just en aquell moment els savis es van desmaiar i després d’explicar-ho una bruixa va dir:

_”OKTUS POCTUS” que aquesta cos pari ja!!!

I tots es van posar molt contents per què la màgia dolenta va desaparèixer.

Fi

Ionela Chiturlea (4t)