El món dels follets

Hi havia una vegada un nen, i una nena que eren germans. Aquests nens vivien amb els seus pares però eren bastant pobres. A la seva habitació hi tenien un quadre molt bonic d’un bosc. Un dia estaven jugant a la seva habitació i van veure que el quadre es movia hi passava un ocell molt bonic de plomes daurades. De sobte eren dins del bosc. Ells no sabien que estava passant i li van preguntar a l’ocell (que sabia parlar) els hi va dir que eren al regne dels follets del món de la fantasia. També els hi va dir que havien d’ajudar als follets perquè una bruixa havia capturat el rei. Dit això l’ocell se’n va anar. Desprès d’una estona caminant, els nens van caure en un forat. En aquell forat hi havia el rei dels follets i el seu conill. El conill els hi va dir que les havien d’ajudar a sortir, els nens (que sempre anaven preparat) van agafar una corda i van sortir. Quan van ser a dalt es van trobar amb la bruixa. Els nens que eren bones persones li van dir que no ho havia de fer, i de sobte la bruixa es va convertir en una bonica fada. Després de dir això van aparèixer a casa. La fada els hi va regalar una bossa de monedes perquè visquessin feliços per sempre més.

Judith Guiu (6è)