0UN PROBLEMA…
Hi havia una vegada, un conill que es deia Ric i el seu amic ocell, en Bat.
Vivien en un bosc abandonat. Al bosc hi vivia un savi follet que tenia poders! Qualsevol pregunta que li feien, sempre la responia.
Un dia, en Ric i en Bat van veure que hi havien màquines a dins el bosc. Ells es van espantar molt i van pensar anar a veure al savi follet que vivia al bosc. Els dos van dir que si, van quedar a les nou del matí a casa d’en Ric. L’endemà, es van trobar a la casa d’en Ric i es van posar en marxa! Es van trobar en Bup, un gos que es va perdre fa anys i com que ningú el va venir a buscar, el follet li va donar poders, i ara pot parlar. Ell també hi va anar. Van parar a esforçar, quan van acabar van caminar una estona més i ja hi van arribar.
Després van trucar a la porta, i el follet els va convidar a passar. Li van explicar el que havien vist i ell es va preocupar molt. Va dir que trucarien a en Pau, un noi de deu anys que els ha ajudat a resoldre molts problemes. El van trucar, els hi va dir que amb cinc minuts seria allí. Aviat va arribat i li van explicar. Ell, va dir que aniria a parlar amb els que feien servir les màquines. I així ho va fer va anar on treballaven, i els va preguntar que estaven fent. Els van contestar que afegien un arbre que havia estat tombat per la pluja en un altre bosc.

El follet, en Bat i en Ric que eren dalt d’un arbre es van mirar molt contents i van baixar i es van amagar darrere d’en Pau.
Els treballadors els van veure, i van preguntar que era allò. Ells van sortir de darrera i els hi van explicar que era un bosc una mica màgic. Ells es van quedar bocabadats, van dir que no ho explicarien a ningú!
FI!!!

Carla Segura (5è)