emergenciesAvui ha estat un dia mogudet a l’escola del Soleràs. Només arribar hem rebut la visita dels bombers de la Granadella. Amb molta paciència i bon humor ens han explicat tot un munt de coses interessants sobre el foc, les eines que tenen per apagar-lo i finalment ens han ensenyat el camió. Genial !!!

Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
Personalize an invitation

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/PwzR8KxVUiU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/fOaA0DLNya0" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Quan han marxat hem trobat a l’entrada del cole una carta del tió que ens explicava que ja havia arribat al poble. Després de seguir una sèrie de pistes l’hem trobat al voltant de l’escola pelat de fred. Amb unes mantetes, guants, gorres i bufs sembla que l’hem recuperat una mica… ara ja fa una altra cara. A veure si l’alimentem força i ens caga moltes coses !!!
Benvingut tió !!

Click to play this Smilebox greeting
Create your own greeting - Powered by Smilebox
Another digital greeting by Smilebox