Sant Jordi 2014

Just posar punt i final a les vacances de Setmana Santa, Sant Jordi encetava el tercer i darrer trimestre del curs.

Mentre a l’escola s’enllestien les darreres activitats que acompanyarien la festivitat:  votacions dels diplomes de Sant Jordi, comunicació dels noms de l’alumnat amb treballs guanyadors del Certamen Literari, sortida d’infantil i inicial a visitar les parades de la plaça l’Església, visita a la Biblioteca Municipal, assistència al Taller de Contes a càrrec d’alumnat de l’institut… a la plaça de l’Església, l’AMPA muntava la seva paradeta combinant la venda de llibres amb la redacció d’un compte en el qual tothom podia participar-hi.

ConteHavent dinat, cap a 2 quarts de 4 de la tarda, al gimnàs l’escola s’iniciava l’acte de lliurament de premis dels diferents concursos que s’han anat realitzant al llarg del curs: Postals de Nadal, Cartells de Carnaval, Diplomes i Concurs Literari Sant Jordi 2014.

[youtube]http://youtu.be/_QeV4T0uBeM.[/youtube]

 Mentre que a Educació Infantil i Cicle Inicial se’ls lliurava un lot de llibres com a premi al seu treball a l’aula, a la resta de cursos es guardonava el 3 millors treballs literaris amb un diploma i un llibre al millor dels treballs de la classe:

    • 1CMA: Pol CE, Núria LlM.Belen RA.
    • 1CMB: Emma ERAlisa D, Pau RM.
    • 2CM: Clàudia TLlSira BJ, Víctor MM.
    • 1CS: Remei JMAnna SL, Mireia AM.
    • 2CSA: Mariona FL, Maria PG, Marina AG.
    • 2CSB: Remei MFItziar SG, Núria DP.

Des d’aquestes línies la nostra felicitació als autors i les autores dels treballs guardonats i, l’agraïment a l’AMPA que és qui col·labora adquirint els lots de llibres i els llibres amb que es premia els treballs.

Ja fora de l’escola, a 1 quart de 7 de la tarda i a Ca Don Ventura, s’iniciava la darrera activitat de la nostra escola. Grups d’alumnes de les diferents classes de cicle mitjà i superior

recitaven o llegien poemes de Miquel Desclot en col·laboració i dins els actes organitzats pel nostre Ajuntament amb motiu d’aquest Sant Jordi, al mateix temps, a la plaça, els més i les més petites, a la paradeta de l’AMPA il·lustraven el llibre que des de bon matí s’havia començat a confeccionar amb la col·laboració de tothom que s’hi havia atrevit.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KbKiIESJpEk[/youtube]

No voldríem acabar aquest article sense esmentar l’alegria que vam tenir en descobrir que a l’acte de Presentació i Signatura de llibres que es feia a continuació, s’hi trobava la Teresa Castelló, professora amb qui vam comptar un curs entre nosaltres i Óscar Borras Fauquer exalumne de la nostra escola, que presentaven les obres La dona pagesa de la Guerra Civil als anys 60 i La Fórmula, respectivament.

presentacio

Óscar Borràs, segon per l’esquerra. Teresa Castelló, primera per la dreta.

This entry was posted in 2013-14, Sant Jordi on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Sant Jordi 2014

 1. Clàudia T.L.

  Em va agradar molt guanyar al concurs de literatura de Sant Jordi, estava molt nerviosa abans de que diguessin el guanyador, quan em van dir a mi em vaig posar molt contenta. També em va agradar molt ser una de les seleccionades en dir el poema a ca don ventura!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *