Fi de trimestre, tarda de jocs

Si alguna cosa ha caracteritzar aquest trimestre ha estat la seva durada i, si alguna cosa caracteritzarà el proper, serà la seva durada, de ben segur, amb el temps, algú dirà que l’actual repartiment dels períodes vacacionals, poden ser molt tradicionals, però, força desassenyats.

Bé, ja està superat i tancat amb una tarda de jocs que enguany ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’un grup d’alumnes, els  quals i les quals, ha estat un goig tornar-los a tenir amb nosaltres, aquest ja no com alumnes, sinó ven al contrari, com a companys i companys, des d’aquestes línies l’agraïment de la que sempre confiem que sigui la seva escola.

radio i forestals 059

Falten Pere P i Albert P

Per cert, monitors i monitores que no només controlat amb els mestres i les mestres el desenvolupament dels jocs, també s’ha encarregat de lliurar les felicitacions corresponents a aquest segon trimestre a aquell alumnat que s’ha distingit per la seva actitud pel que fa a comportament i interès per les tasques escolars.

A la seva col·laboració cal sumar-hi la de l’AMPA, aquesta canalla sortia a les 3 de l’institut i a les 3 eren a l’escola, per la qual cosa, gentilesa de l’AMPA, en arribar s’han trobat un entrepà i beguda fresca.

Cementiri, bitlles catalanes, mocador… tot un ventall de jocs que juntament amb un  sol estiuenc han tancat un trimestre massa llarg i s’hagi donat el tret de sortida a les tan esperades vacances.

Descansem, carreguem d’energies que el proper trimestre és curt, però intens.

Bones vacances!

This entry was posted in 2013-14, General, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

73 thoughts on “Fi de trimestre, tarda de jocs

 1. Izan

  Hola, a mi em va agradar molt la tarda de jocs, perquè en canvi d’estar estudiant a classe vam fer jocs.
  Quasi tots els jocs em van agradar molt, sobretot el cementeri perquè és un joc molt divertit i m’agrada molt tirar pilotes, el que no em va agradar va ser el futbol, perquè a mi mai m’ha agradat el futbol i no sé xutar amb punteria. Però a mi m’hagués agradat mes si els jocs haguessin durat més temps perquè volia estar mes estona jugant a un joc, quan vam acabar de fer els jocs vam anar cap a teatre i també m’ho vaig passar molt bé. VA SER UNA TARDA FANTÀSTICA!!!!!!!!

 2. Mireia AM

  Aquesta tarda ha sigut mot divertida, no tots els jocs m’han agradat però la majoria si.
  El joc que m’ha agradat més ha sigut el cementiri i el que menys la cua del ratolí.
  Em sembla que tots els nens i les nenes de l’escola s’han divertit moltíssim i espero que l’any que be es torni a fer!
  També vull dir gràcies als monitors i monitores de l’institut que només sortir de l’institut ja han vingut a l’escola a ajudar-nos a fer els jocs, gràcies!

 3. Joel FJ

  Està molt bé que la tarda abans de les vacances fem activitats diferents, tots tenim al cap les vacances i estem més neguitosos i millor estar a l’aire lliure que tancats a classe, però a mi els jocs aquells no m’agraden, duren molt poc temps i ballar no m’agrada. Per això hagués preferit fer un partidet de futbol o fer alguns jocs més fàcils per exemple la pluca.

 4. Gisèle TR

  La tarda de jocs va ser molt divertida. El que hem va agradar més és el bàsquet, el cementiri… Però el que no me va agradar gens és el mocador perquè no ens va donar temps perquè era hora de marxar i només vam jugar 2 minuts.

 5. Remei JM

  Hola, les activitats que vaig poder fer el divendres a la tarda, el dia abans de Setmana Santa van estar molt bé, però jo crec que els jocs s’haurien s’anar canviant, perquè sempre hi ha els mateixos jocs i també podríem fer que cada any els alumnes de 6é triessin un joc, ja que és l’últim any que estaran a l’escola. Ja per anar acabant m’agradaria que és continuessin celebran cada any aquesta tarda de jocs ja que és MOLT DIVERTIDA!!!

 6. Judith SM

  El dia dels jocs va ser molt divertida perquè vam jugar al cementiri,el mocador i a mes jocs, el que em va agrada mes de tots va ser el cementiri, i no vam fer classe.
  Gracies mestres per aquella tarde de jocs tant divertida.

 7. Ainhoa GA

  Aquella tarda de jocs per mi va ser molt divertida perquè no vam fer classe normal com sempre fem vam jugar a basquet, xutar a la porteria petita, el cementiri, el mocador, atrapar cues, les bitlles, saltar la corda… Ami casi tot. El que més em va agradar va ser xutar a la porteria petita, perquè el nostre tutor de classe deia si no l’encertes queda pendent 1€. espero que cada any es fagi cada any es fagi un tarda de jocs. Dono les gracies als monitors i monitores del institut que van estar alla, i que ho van fer molt bé!!

 8. Humera K

  A mi em va agradar molt la tarda de jocs. Els jocs eren les bitlles catalanes, saltar la corda, el mocador el cementiri, el basquet, la petanca… Els joc que em van agradat són el cementiri, el basquet i les bitlles. Vull que cada any fem està tarda de jocs .

 9. Mohamed Jied

  A mi no hem va agradar feia molta calor em vaig cansar molt rapit no vaig poder jugar a bitlles i era el que més m’agrada, no tenia ganes de jugar m’agradaria més quedar-me a casa als migdia soc mol gandul fa calor tinc son…

 10. Nallely MG

  Aquella tarda em va agradar molt, el joc que més em va agradar va ser el cementeri i el mocador.
  Feia molta calor, tots portaven pantalons curts i camisa. Aquella tarda no van fer deures.
  Gracies als mestres que vam puger jugar.

 11. Oliver AD

  El divendres 11 d’abril tots els alumnes de l’escola jugavem tota la tarda.Els jocs que jugaven són basquet, futbol, bitlles, saltar la corda,el mocador,arrrancar la cua, cementeri, encertar l’anella. A mi m’agrada el cementeri més que la resta dels jocs. Tota la tarda va ser molt divertida perqué no fem classe. Uns nois i noies de l’insitut han vingut a l’escola per enyensar els jocs. Jo no sabia que hi havia una tarda de jocs peró quan jo vaig arribar a l’escola tothom estava al pati, els alumnes tampoc entraven a l’escola.
  Gràcies!!!!!!!!

 12. William JD

  La tarda de jocs era divert. El millor dia de l’escola mai! El que vaig fer va ser decent en totes les activitats. La meva activitat favorita era “el mocador”. Va fer l’escola que val la pena. M’agradaria poder fer totes les tardes!´

 13. Mark WH

  La tarda 11 abril els nois i noies grans va venir aqui per fer jocs. El que mes m’agrada es el mocador i a mi no m’agrada el futbol.

 14. Alba CM

  A mi la tarda de jocs m’ha semblat bé. Ha estat divertit però jo m’he fet una miqueteta de mal. No passa res! Ha sigut molt bonic!

 15. Alexandra Turcu Maria

  A mi em va agradar molt la tarda de jocs, perquè m´agrada molt jugar amb els meus amiocs i els meu companys .El joc que més em va agradar va ser el del sementeri perquè és un joc d´acció i a mi m´agraden els jocs d´acció i d´equip.

 16. Anna Sampé Losada

  A mi em va encantar tota la tarda de jocs. Tots els jocs van estar bé i em sembla que a tota la gent li va agradar. Perquè van venir els de l’institut i ens van fer els jocs, també van jugar amb nosaltres i amb tota la música marxosa tots ens anàvem animant cada vegada més i al final tothom va acabar molt cansat però content.
  El joc que em va agradar més va ser el del cementiri, però crec que hagués pogut durar més perquè la gent quasi no tocava la pilota i era com si no jugués però em va encantar tot. El final també em va agradar perquè a molta gent li van donar una carta de felicitació perquè no tenien cap falta i és portaven bé a classe.

 17. Mireia Llop Larrosa

  A mi hem va agradar molt la tarda de jocs, el joc que hem va agradar mes va agradar més va ser el cementiri.
  Espero que l’any que ve sigui igual de divertit de aquest any.
  Dono les gracies als monitors de l’institut de quart d’eso i també a Joan Ramon, Sebastià, Rosa, Paquita, Montse, Fani i a tots els altres professos.

 18. Gerard RP

  Va ser una tarde molt especial perquè era la ultima perquè estem apunt de acabar sisè (l’Últim any) .
  Naltres vam començar amb Paquita i al cap de cinc o deu minuts va venir Pere Peña i ens ajudave quan se anave a fora ell la anava a jugar.
  Al cada deu minuts camviavem de joc com ensistellar la pilota a la sistella, les bitlles…
  La millor tarda de jocs

 19. Pol Perez

  A mi aquesta tarde em va encantar pero el que no em va agrada gaire es que es van equivocar amb el temps pero l’important es que mus aguesim passat be tots! El joc que em va agrada mes va ser el cementeri perque tots ens ho vam passar be i els monitors tambe. Els alumnes de l’institut han sigut molt agraïts per venir a ajudar als profes perque els profesos no podien fer-ho sols. Pero aixo s’ha de disfruta perque aquesta tarda sol es juga sis vegades al cole a mi em falten un aver si l’any que ve controlen mes lo temps!

 20. ISAAC SN

  em va gradar molt però com tenia el braç trencat no podia jugar a gaires jocs em va agradar molt jugar al joc de chutar la pilota l’any que ve o vui tornar a fer a mi m’agrada el basket peró no vaig jugar per que tenia el braç trencat i sobretot em va agradar molt el joc del cementiri bue

 21. Xavi M. S.

  M’ages agradat molt anar a juigar a la tarda de jocs però no vaig anar perquè estava malat i em vaig quedar tot el dia a casa però el meu germá va anar i em ho va explicar tot i em fa agafar rabia perquè jo tambe avesa anat i tan qwe m’agrada fer cistelles pues no i tambe i també m’agrada molt jugar a futbol i tambè el cementiri tambe m’agrada bueno no explico mes

 22. Èric M.S

  A la Tarda de Jocs primer vam començar que ens enganxàvem una cua i ens la aviem de pendre-la i quan la preniem la cua i ens la quedabem despres vam jugar a basket no hem va agrada gaire despres vam jugar a futbol i hem va agrada gaire i vam fer moltes mes coses despres vam acabant ballany dos cansons i mo vai passar molt be.

 23. Mario Monclús Martín

  A mi em va agradar molt la tarda de jocs, perquè vam fer jocs tradicionals que jugaven els nostres pares i mares, hi que normalment els meus companys i jo els dies normals de classe no juguem. Els jocs que em van agradar més van ser, el de bàsquet, el de futbol i el atrapacues, els que no em van agradar van ser el cementiri i el mocador. No perquè no m’agraders, si no perquè i faltava temps. L’any vinent m’agradaria que hi hagués més temps. Però tot i aixì em va agradar molt.
  Gracies a tots el professors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *