UNA FESTA MODERNISTA DEDICADA A LES ESCOLES

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre aquesta festa  XI FESTA DEL MODERNISME 2011

Què són les Festes del Modernisme de la Colònia Güell?

Les Festes del Modernisme de la Colònia Güell recreen teatralment, al carrer, escenes de la vida de la Colònia d’ara fa cent anys. Aquesta recreació és tractada amb un context festiu i se situa el marc incomparable de l’arquitectura modernista pròpia de la Colònia.

La Festa del Modernisme es celebra el matí del dissabte i del diumenge d’un cap de setmana d’octubre al voltant del Pilar, que trobareu anunciat oportunament en aquesta web.

 

Durant la Festa, i en els caps de setmana posteriors, hi ha exposicions de caràcter històric o cultural en general i, al llarg de l’any, l’Associació La Colònia Modernista programa altres activitats que també trobareu anunciades en aquesta web.

Les Festes del Modernisme pretenen mostrar de la manera més fidel possible a la història, aspectes de la vida social d’aquesta colònia crepuscular,els elements d’arqueologia industrial que conté i la seva arquitectura. Més encara, divulgant el coneixement es pretén contribuir a la preservació de la seva identitat, la conservació del seu patrimoni i la cohesió del seu veïnat.

Us convidem, doncs, a la Festa del Modernisme. Podreu passejar per més de vint racons teatralitzats al llarg i ample de la colònia.

 

Entre altres coses, podreu visitar el convent de les monges i la llar d’infants, podreu dialogar amb les dones que fan bugada al safareig públic, podreu brindar amb “Don Eusebi Güell” a la seva residència, uns antics treballadors us podran explicar com era la fàbrica, podreu prendre xocolata al bateig dels fills d’un encarregat de la fàbrica o podreu passejar pel mercat de pageses i la fira d’artesans. Cap a les dues del migdia un ball amb pianola fa la cloenda de la Festa a la plaça.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *