Jocs i manualitats descarregables inspirats en Gaudí

Jocs i manualitats descarregables inspirats en Gaudí

Activitats creatives per a nens inspirades en l’art de Gaudí. Descarrega’t jocs i treballs manuals per fer tu mateix i descobreix la màgia de la Casa Batlló.

Si cliqueu a l’enllaç, podreu veure  les activitats que proposa la casa Batlló , amb làmines descarregables i vídeos explicatius. Espero que us agradi molt.

Fem rajoles modernistes

MOSAIC
Descripció: El Panot Gaudí és un paviment per a l’exterior que es va reeditar 1997 a partir del relleu original del mosaic hidràulic que Antoni Gaudí va crear l’any 1904 i que fabricava Escofet. En homenatge a l’arquitecte, la ciutat de Barcelona va pavimentar les voreres del passeig de Gràcia amb aquest model de rajola hexagonal en què el relleu es presenta invertit respecte l’original, millorant així la seva resistència enfront al desgast que comporta el seu ús com a paviment d’exterior. El seu format hexagonal dóna lloc a un paviment continu, homogeni i sense directrius on la textura del seu relleu s´imposa a l’especejament. De tonalitat verd-grisosa i de composició bicapa, aquest paviment vibropremsat té una espessor de 4.5 centímetres”.
Època: 1997
Autor: casa Escofet
Font de la informació: equip de redacció de l’Inventari participatiu – El mosaic del meu barri
Escofet: Panot Gaudí

MÉS INFORMACIÓ
Casa Batlló: Paviment de Passeig de Gràcia

Trobat a la web del ajuntament de Barcelona

Nosaltres volem fer aquestes boniques rajoles modernistes i per això ens hem fabricat un motlle amb silicona i les farem amb escaiola… aquí teniu les imatges del treball que estem fent.

 

Rajoles modernistes

Els nens i nenes de sisè han fet aquestes fantàstiques rajoles modernistes amb goma eva, un procés molt divertit i un resultat fantàstic!


Estampació amb segells de goma

Els nens i nenes de sisè han fet aquestes boniques estampacions amb planxes de goma. Els motius , rajoles modernistes.