Fem cinema des de casa

Hola!

Avui us faig una proposta relacionada amb el cinema.

Des de Digital Films, que fan tallers de cinema a les escoles com a activitat extraescolar, han decidit no deixar de gravar encara que estiguem confinats. Per això, ens proposen activitats cinematogràfiques fàcils i divertides que podem fer des de casa.

Aquí us deixo algunes fitxes on expliquen com fer algunes d’aquestes idees de pel·lícula!

Tot i així, si els seguiu a Instagram (@df_digitalfilms) trobareu moltes altres activitats i propostes d’allò més originals.

Si us animeu a fer pel·lícules i descobriu la vostra passió per la càmera, us recomano també el concurs Participa Meliès. Per participar-hi només necessiatreu  una història que pogueu explicar en menys de 3 minuts, una càmera o mòbil per a gravar un curtmetratge on utilitzeu al menys un dels tres trucatges de Georges Méliès, i molta imaginació. A la web www.participamelies.com hi trobareu tota la informació i les bases. No us adormiu, que la convocatòria s’acaba el 15 de juny.

Aquí us deixo també un dels vídeos que s’han presentat al concurs, fet des de casa i utilitzant simplement un ordinador, perquè us feu una idea. Tot i que aquest està molt treballat, si feu un cop d’ull a la web veureu que hi ha curts de tots els nivells i que una idea molt senzilla també pot donar un molt bon resultat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *