The Meet Vincent Van Gogh Experience

The Meet Vincent Van Gogh Experience

Meet Vincent Van Gogh és una exposició multisensorial que desperta els sentits i la curiositat. La mostra dibuixa un recorregut que consta de diverses seccions durant les quals els visitants poden aprendre i inspirar-se de la turbulenta vida del famós pintor. A més de les impressionants projeccions digitals realitzades amb la tecnologia més avançada disponible, també es presta especial atenció a tots els altres sentits. Les projeccions, les reproduccions, els sons i les escenes inspiradores de les seves obres d’art creen una sensació envolupant que convida a formar part del conjunt expositiu. No només es mostra el món de Van Gogh, la seva vida i el seu treball, sinó que també es pot sentir i escoltar.

La guardonada experiència interactiva creada pel Museu Van Gogh d’Amsterdam arriba a Barcelona
Gènere: Divulgativa. Per a tota la família
Data: Des 14 març 2019 fins a juny 2, 2019
On: Port Vell
Direcció: Pla de Miquel Tarradell
Horaris: consultar horaris
Preu: De 9 a 14,50 eurosMeet Vincent Van Gogh

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *