BARCELONA DIBUIXA

Exposicions futures

BARCELONA DIBUIXA

Més dibuix, més Barcelona!

Amb un nom nou, “Barcelona Dibuixa”, que reflecteix plenament l’esperit, la gran festa del dibuix de la ciutat de Barcelona es fa present a més barris i més entitats que mai! Fins a 48 tallers gratuïts en què grans i petits podem compartir la nostra creativitat i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper. T’hi esperem!

Organitzat pel Museu Picasso i l´Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona.

Informació pràctica:

[youtube]https://youtu.be/VA6aNvFtgJc[/youtube]

Autoretrats de 1r

Els nostres artistes de primer han fet aquests bonics autoretrats, un procés d’observació i plasmació en el paper, de la trobada del color… Moltes felicitats a tots i a totes. En aquest enllaç podreu veure el desenvolupament de la sessió, i en aquest altre enllaç tots els autoretrats.

The Meet Vincent Van Gogh Experience

The Meet Vincent Van Gogh Experience

Meet Vincent Van Gogh és una exposició multisensorial que desperta els sentits i la curiositat. La mostra dibuixa un recorregut que consta de diverses seccions durant les quals els visitants poden aprendre i inspirar-se de la turbulenta vida del famós pintor. A més de les impressionants projeccions digitals realitzades amb la tecnologia més avançada disponible, també es presta especial atenció a tots els altres sentits. Les projeccions, les reproduccions, els sons i les escenes inspiradores de les seves obres d’art creen una sensació envolupant que convida a formar part del conjunt expositiu. No només es mostra el món de Van Gogh, la seva vida i el seu treball, sinó que també es pot sentir i escoltar.

La guardonada experiència interactiva creada pel Museu Van Gogh d’Amsterdam arriba a Barcelona
Gènere: Divulgativa. Per a tota la família
Data: Des 14 març 2019 fins a juny 2, 2019
On: Port Vell
Direcció: Pla de Miquel Tarradell
Horaris: consultar horaris
Preu: De 9 a 14,50 eurosMeet Vincent Van Gogh