ELS CARRERS PARLEN, UN DOCUMENTAL SOBRE L’ART URBÀ A BARCELONA

Barcelona és una ciutat que destil·la art, vida i bellesa per cada un dels porus de la seva extensió geogràfica. Com un gran llenç, la ciutat es desplega al servei de l’expressió artística dels seus habitants.
Aquest documental mostra tot això i més; les opinions d’artistes com Zosen, Mina Hamada, Kenor, Kram, Debens, SM172, Ogoch, Eledu, C215, H101, Miss Van, Konair o Vinz sobre el naixement, desenvolupament i futur de l’street art, els problemes als quals s’enfronten i la gran força artística de la ciutat, força que ha evolucionat fins a esdevenir una de les escenes urbanes més vives del planeta.

Director: Justin DONLON
Música: Emma Lady EMZ, Secret Panda Society
Fotografia: Justin DONLON

Trobat a Cultura Inquieta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *