Swab Stairs: art contemporani a les escales del metro de Barcelona

Del 5 al 15 de juny les escales de diverses estacions del suburbà estaran decorades amb els millors treballs dels alumnes de vuit escoles d’art i disseny.

Un any més, l’art contemporani emergent torna a decorar les escales del metro de Barcelona. Per anar escalfant la 7a edició de la Fira Internacional d’Art Contemporani Swab Barcelona, que tindrà lloc del 2 al 5 d’octubre a la Fira de Barcelona, s’ha convidat a algunes de les escoles d’art i disseny més prestigioses de la ciutat a presentar, entre els dies 5 i 15 de juny, diverses obres artístiques a les escales d’algunes estacions del suburbà.

La iniciativa, anomenada ‘Swab Stairs’ pretén vincular el món acadèmic en la transformació creativa del paisatge i comptarà amb vuit escoles d’art i disseny. Les obres s’exposaran fins al 15 de juny a les escales d’accés de les estacions de Passeig de Gràcia (L2 i L4), Liceu (L3), Drassanes (L3), Jaume I (L4) i Sagrada Família (L5).

Tot i que ens agradaria que les escales del metro estiguessin sempre tan ben decorades, les obres només hi seran durant 10 dies, així que no us despisteu i aprofiteu per visitar-les!

     

  

Trobat a Timeout.Cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *