Imatges divertides i creatives amb postres

 

Si hi ha una cosa que hem de tenir clar, és que amb el menjar no s’hi juga. Des que som petits ho estem sentint i la veritat és que els nostres pares tenen tota la raó. No obstant això, el menjar pot (i ha de) ser divertida (des d’un plat de llenties fins a una paella dominguera) pel que podem fer algunes excepcions i ampliar el sentit de la paraula jugar! 🙂
Això és el que devia pensar Nicolas Knepper, un fotògraf francès, que es va dedicar a “adornar” les seves postres de manera que expliquessin històries. En algunes postres va representar escenes reconeixibles algunes pel·lícules o sèries, i en altres, simplement escenes quotidianes d’allò més divertides.

 

Trobat a Silo Creativo

Quadres famosos representats per clics

Mona Lisa de Leonardo da Vinci

The Persistence of Memory, Salvador Dalí

The Milkmaid, Johannes Vermeer

Jean-Michel Basquiat

The Garden of Earthly Delights, Hieronymus Bosch`

Portrait of Mademoiselle Caroline Rivière, Jean-Auguste-Dominique Ingres

The Last Supper, Leonardo da Vinci

A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte, Georges Seurat

Nighthawks, Edward Hopper

The Maids of Honor, Diego Velázquez

The Raft of the Medusa, Théodore Géricault

Liberty Leading the People, Eugène Delacroix

 

Miniatures

Artista Kendal Murray construeix escultures de tècnica mixta en miniatura que portaran als televidents en un viatge lúdic i imaginatiu. L’ús de figures de joguina diminut i objectes, Murray construeix petits mons plens de records creatiu, somnis i fantasies. L’artista diu: “La idea de crear aquestes petites obres provenia dels estats de son i la forma en què són capaços de jugar amb la nostra pròpia identitat, jugar amb diferents rols que assumim en el nostre estat de son. Així que les petites obres serveixen com a metàfora de pensaments intuïtius “.

Per construir les escultures, Murray submergeix les figures a la cua i després usa pinces per col · locar amb delicadesa i precisió que en les escenes-tots de la qual es troba en objectes inesperats, com l’interior d’una olla de te de vidre, a la part superior d’un petit bossa, o en un costat d’un mirall compacte. Mitjançant l’ús d’una base, tal específic per a cada acord, Murray defineix els límits de la seva història i convida els espectadors a mirar la tanca per tenir una millor visió. Cada obra és només una instantània, però exactament el que es tracta la història es deixa en mans de l’espectador per decidir. Mentre que la inspecció de l’obra, els espectadors trobaran ràpidament inventar narracions fantasioses sobre els personatges i esdeveniments.

Trobat a My Modern Met

Artista francès Activa els objectes quotidians en personatges juganers

Amb un ull creatiu, l’observador casual pot espiar personatges o rostres en els objectes quotidians que ens envolten.Artista francès Gilbert Legrand porta això un pas més enllà mitjançant la pintura i d’una altra manera modificar objectes totalment mundanes per convertir-los en personatges divertits i donar-los nova vida.

Legrand deixa que la seva imaginació activa es disparen pintant petits detalls sobre aquests objectes quotidians que ens ajudi a veure la forma en què ell ho fa. Amb l’addició d’una cara i potser alguns braços i cames, un pinzell pot convertir-se en una guineu mutilat, una frontissa pot convertir-se en un venedor d’ombra, i una espremedora es converteix en una dona que surt d’una piscina.

Amb sort, les creacions d’una imaginació desbocada de Legrand l’ajudaran a trobar els divertits personatges ocults al teu voltant!

Font: gilbert-legrand.com | Facebook (h / t: visualnews )

El fotomaton arriba al museu: els 19 millors remakes de llenços històrics

Adobe va convocar un concurs en què estudiants britànics havien reinterpretar grans obres d’art occidental. Ull! sense Photoshop.

Hi ha un art etern. Quadres que s’han instal · lat en la nostra retina i que es repeteixen de tant en tant com una bona cançó.

Si els homenatges casolans a les grans melodies es tradueixen en cantarelles sota la dutxa o en tarareos mentre realitzem treballs domèstics, com serien les odes actuals a les grans obres de l’art occidental? És clar: serien fotos.

A través del projecte Remake , Adobe va instar estudiants del Regne Unit a realitzar versions vivencials dels seus quadres preferits sense utilitzar el retoc digital: és a dir, res de Photoshop . El lema del concurs era clar: “Tot el treball passa abans de la foto, no després”.

El resultat van ser un munt de reinterpretacions interessants: des d’una versió skater del matrimoni “American Gotic” de Grant Wood (1930) fins a una sorprenent còpia de l’autoretrat de Vincent Van Gogh (1889). No obstant això, el millor fruit d’aquest concurs va ser la recol · lecció d’exemples d’això tan difícil de veure anomenat “amor a l’art”.

Trobat a playground noticias