Imatges divertides i creatives amb postres

 

Si hi ha una cosa que hem de tenir clar, és que amb el menjar no s’hi juga. Des que som petits ho estem sentint i la veritat és que els nostres pares tenen tota la raó. No obstant això, el menjar pot (i ha de) ser divertida (des d’un plat de llenties fins a una paella dominguera) pel que podem fer algunes excepcions i ampliar el sentit de la paraula jugar! 🙂
Això és el que devia pensar Nicolas Knepper, un fotògraf francès, que es va dedicar a “adornar” les seves postres de manera que expliquessin històries. En algunes postres va representar escenes reconeixibles algunes pel·lícules o sèries, i en altres, simplement escenes quotidianes d’allò més divertides.

 

Trobat a Silo Creativo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *