Fem rajoles modernistes

MOSAIC
Descripció: El Panot Gaudí és un paviment per a l’exterior que es va reeditar 1997 a partir del relleu original del mosaic hidràulic que Antoni Gaudí va crear l’any 1904 i que fabricava Escofet. En homenatge a l’arquitecte, la ciutat de Barcelona va pavimentar les voreres del passeig de Gràcia amb aquest model de rajola hexagonal en què el relleu es presenta invertit respecte l’original, millorant així la seva resistència enfront al desgast que comporta el seu ús com a paviment d’exterior. El seu format hexagonal dóna lloc a un paviment continu, homogeni i sense directrius on la textura del seu relleu s´imposa a l’especejament. De tonalitat verd-grisosa i de composició bicapa, aquest paviment vibropremsat té una espessor de 4.5 centímetres”.
Època: 1997
Autor: casa Escofet
Font de la informació: equip de redacció de l’Inventari participatiu – El mosaic del meu barri
Escofet: Panot Gaudí

MÉS INFORMACIÓ
Casa Batlló: Paviment de Passeig de Gràcia

Trobat a la web del ajuntament de Barcelona

Nosaltres volem fer aquestes boniques rajoles modernistes i per això ens hem fabricat un motlle amb silicona i les farem amb escaiola… aquí teniu les imatges del treball que estem fent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *