BON DIA: LA SOLIDARITAT.

Cada dia quan arribem a classe, al matí, estem uns minuts parlant i reflexionant de coses importants per a nosaltres. L’amistat, la confiança amb els altres, la importància d’estimar i la diversitat de les persones són temes que hem treballat fins ara.

Aquesta setmana estem treballant LA SOLIDARITAT.                                                                          Les persones Hem d’ajudar als altres quan ens necessiten i també nosaltres moltes vegades necessitem l’ajuda dels companys i companyes, amics i amigues i també de la família, quan tenim un entrebanc o problema.

Mirarem aquest vídeo amb atenció i després pensarem que ha passat i explicarem a la mama, el papa o a la persona que avui estigui amb nosaltres, el que hem vist.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *