HEM ESTAT DE COLÒNIES!!

“Can Bajona” és una granja-escola situada al municipi de Clariana de Cardener, a la comarca del Solsonès.  Les instal·lacions estan envoltades de grans extensions de boscos que ofereixen un paisatge muntanyenc, on durant 3 dies hem pogut gaudir de la natura.  Ep!! Aquí no queda tot …

Ens van rebre uns pallassos que ens van ensenyar les seves habilitats i trucs.  Amb ells i elles vam aprendre a fer acrobàcies, malabars i equilibris.   També ens van mostrar com maquillar-nos i disfressar-nos per fer el pallasso!!  Tot aquest treball va tenir un tancament ben especial.  Un gran espectacle on vam poder compartir, amb els nostres companys, monitors i mestres, tot el que havíem après.

Finalment, vam poder visitar la granja, on ens van mostrar i explicar algunes de les necessitats i característiques dels animals que hi conviuen: una mula, una vaca, conills, ovelles, cabres…

Les fotografies que trobareu, picant sobre la següent imatge, són el resum de les experiències viscudes.  Esperem que us agradin!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *