Diada de Sant Jordi a Cicle Inicial

“Fa molt i molt de temps, quan els esquirols calçaven espardenyes, la vida dels vilatans de Montblanc es va veure trasbalsada per l’aparició d’un drac d’aspecte terrible…”.  Així podria començar la llegenda de Sant Jordi.  Durant aquesta setmana, a les aules, hem estat treballant algunes de les seves versions.  Però aquí no acaba tot.   Avui, avançant-nos a la festivitat del 23 d’abril, hem realitzat una sèrie d’activitats que ens han portat a gaudir d’un dia molt especial.

A primera hora del matí ens hem reunit al gimnàs per celebrar els “Jocs florals” del Cicle Inicial.  Les categories han estat rodolins, en el cas de 1r, i contes, en el de 2n.  Dos infants per aula han estat els galardonats però les 4 classes hem rebut un diploma, una rosa i un llibre per l’esforç realitzat.

Per acabar el dia, ens hem reunit al pati per viure una “RODA DE CONTES”.   Organitzats en 6 grups, hem participat de 2 circuits diferenciats en els que, acompanyats pels nostres mestres, hem gaudit d’àlbums il.lustrats, de contes en vers, de poemes i d’històries representades.

Tot plegat queda recollit en les fotografies que podreu trobar picant sobre la imatge.

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!!

Mestres de Cicle Inicial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *