Celebrating EASTER!!!

Hi families,

during this week the children in Infantil and Inicial participated in an EASTER EGG HUNT around the playground. In some of the courses we could mix the children of different Year groups in cooperative teams and in others we only could do it with the whole group. Anyway, all of the pupils enjoyed a lot looking for the chocolate eggs and a bunny as well. They looooved getting their chocolate treats. It was a SUPER FUN activity.

Hola famílies,

durant aquesta setmana els infants d’Infantil i Inicial han participat en una EASTER EGG HUNT al voltant del pati. En algun dels cursos vam poder barrejar els alumnes de diferents cursos per grups cooperatius i en d’altres ho hem fet amb el grup sencer. De totes maneres, l’alumnat ha gaudit molt buscant els ous de xocolata i també un conillet. Estan encantats amb les seves xocolatines. Ha estat SÚPER DIVERTIT.

Click on the image below to view the pictures / Cliqueu damunt de la imatge per veure les fotos

Happy Easter | S+D METALS - your stock and service expert for high-performance material as CP Titanium, Titanium alloys and special steels

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *