MÓN SANT BENET (SORTIDA)

Món Sant Benet és el nom d’un projecte cultural i d’un complexe, que inclou diferents edificis i espais.  Entre ells un monestir benedictí, d’origen medieval, i un centre internacional d’investigació en cuina.  Avui hem pogut visitar tots dos.

Dins de les propostes hem realitzat un taller anomenat “Els tastaolletes”.   Als científics els encanta provar coses noves, i com que a nosaltres també, a través d’alguns dels seus experiments i les seves receptes, hem jugat a ser científics per un dia: hem posat a prova el nostre sentit del gust tot clavant mossegada a gelatina de fruita, mentre hem descobert d’on surt la mantega i hem finalitzat el taller preparant unes postres que no són el que semblen… “Ous ferrats” de iogurt i esferificació de suc de préssec!!  

LA BURGUERCLASSE 1r A _ MÓN SANT BENET

FOGONS MÀGICS 1r B – MÓN SANT BENET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *