Recomanacions literàries a l’espai MUR

Aquesta activitat s’ha treballat a l’assignatura Visual i Plàstica amb els tres grups de 1r d’ESO i consistia a escollir el seu llibre de lectura preferit, el que recomanarien, i elaborar un disseny de la portada diferent de l’original. Havien de tenir en compte els elements de la història, i també la portada original per tal de proposar un plantejament diferent. Aquesta activitat s’ha connectat amb l’assignatura de Tecnologia per tal de preparar el títol de l’exposició i la maqueta final del llibre amb cartró. Us deixem algun dels llibres recomanats.

Aquest article ha estat publicat en Activitats centre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *