Concurs de còmics

En  el concurs de còmics convocat pel departament de Visual i Plàstica i la Biblioteca, les guanyadores han estat Mireia Albiol, de segon de Batxillerat, i Iona Koppers, de primer ESO B. La nostra enhorabona!

    Iona Koppers

Publicat dins de Activitats centre | Deixa un comentari

Guanyadora concurs. La darrera d’aquest curs!

En el darrer concurs del llibre recomanat, la Nodjoud Agoulmine de primer ESO ha estat la guanyadora, en encertar que Carolina Marín destaca en l’especialitat esportiva de bàdminton.

Aquí la veieu amb el seu premi. Esperem poder donar molts més el proper curs!.

Publicat dins de Concursos literaris | Deixa un comentari

Xerrada Joan Pinyol

El passat dimarts l’escriptor i professor Joan Pinyol ens va oferir una xerrada, dintre del programa Lletres a les Aules/autors de l’ ILC, sobre el seu llibre Avi, et trauré d’aquí!. Ja ens havia visitat anteriorment per parlar-nos de les seves obres i també d’aquesta lluita per aconseguir que el seu avi sigui soterrat al seu poble d’origen i no on és actualment, a l’antigament conegut com a Valle de los Caídos. Els alumnes de 4 ESO havien comentat aquesta obra a l’aula i van poder fer-li totes aquelles qüestions que van voler sobre la mateixa.

Publicat dins de Activitats centre | Deixa un comentari

Xerrada recomanada

Tema interessant, sens dubte.  Us la recomanem.

Publicat dins de Activitats | Deixa un comentari

El llibre recomanat del mes de maig

EL LLIBRE RECOMANAT DEL MES DE MAIG

PUEDO PORQUE PIENSO QUE PUEDO. EL SECRETO DE UNA CAMPEONA

Carolina Marín

M’esforço i treballo per a ser cada dia millor.

Sempre he cregut que el millor mètode per aconseguir els objectius és creure en mi mateixa a través del treball i del sacrifici, per això el meu lema és “puc perquè penso que puc”.


Com a júnior vaig aconseguir diverses medalles en Europeus i Mundials .  Ja en categoria sènior vaig seguir  creixent fins  aconseguir les 26 medalles del meu palmarès.

Al gener de 2019 vaig viure un dels moments més difícils de la meva carrera en trencar-me el lligament creuat del genoll dret. Gràcies al treball que he realitzat al costat de tot el meu equip durant més de 7 mesos he tornat a les pistes sense cap problema. Però molt aviat noves dificultats van venir a reptar-me… Segueixo sense rendir-me.

“Puc perquè penso que puc” és el títol del meu llibre i el lema de la meva vida.

 

El testimoni de vida d’aquesta atleta recollit en un llibre vital i que inspira esforç i constància.

Font: Casa del libro

El concurs

En aquest mes de maig  et preguntem… en quin esport ha destacat l’atleta Carolina Marín?

Si ho saps, escriu en un full la resposta,junt amb les teves dades(nom,cognom i curs) i el diposites a la caixeta que trobaràs al taulell de la biblioteca. Et desitgem molta sort!

 

Publicat dins de Concursos literaris | Deixa un comentari

Concurs de Còmics

Us afegim cartell amb les bases del concurs de Còmics Itec. Animeu-vos a participar!

Publicat dins de Concursos literaris | Deixa un comentari

Guanyadora concurs llibre recomanat març

Aquí tenim la guanyadora del concurs el llibre recomanat del mes, Sara Evelyn Trif, de 2 ESO-B, que va saber encertar correctament el nom de dos llibres de l’autora a qui dedicàvem el mes. La nostra enhorabona!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El llibre recomanat del mes d’abril

La Sara i les golejadores  

En aquest cas, no és tan sols un llibre, és una col·lecció de llibres sobre la Sara, una noia a qui li agrada el futbol amb bogeria, però no la deixen jugar a l’equip de l’escola… perquè és només per a nois!

Així que es proposa convèncer les seves amigues (i qualsevol altra noia que vulgui) per crear un equip de futbol femení. Però tan sols podran competir en la lliga interescolar si demostren que són capaces de jugar millor que els nois. Ho aconseguiran?

Les autores d’aquesta col·lecció juvenil són ben segur conegudes vostres:

Laura Gallego (València 1977), va començar a escriure als onze anys i el 1998 va guanyar el Premi Vaixell de Vapor. Entre les seves novel·les, dirigides principalment al públic juvenil, destaca la coneguda trilogia, Memòries d’Idhun. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes.

Laia López és una il·lustradora graduada en Belles Arts i que ha desenvolupat el seu estil artístic de manera autodidàctica.

Font; https://www.grup62.cat/

 

EL CONCURS

Aquest mes tan sols us demanem que ens poseu el títol de dos llibres d’aquesta col·lecció, que no siguin el que es veu en aquest reportatge (Fem equip!). Vinga, segur que ho saps!

Si és així, com sempre l’escrius en un full amb les teves dades i el diposites a la bústia de la biblioteca (al taulell). MOLTA SORT!

Publicat dins de L'escriptor del mes | Deixa un comentari

Booktrailer presentat a concurs

Us presentem l’únic booktrailer presentat a la categoria de primer i segon ESO. L’han realitzat les alumnes Sara Trif, Hadil Rarbi, Maroua Mokadem i Noudjoud Agoulmine.

Esperem que us agradi!

https://drive.google.com/file/d/1K6FQY6AFvkwzXQxunVl1q3Y13ZEkb-Y2/view?usp=share_link

 

Publicat dins de Concursos literaris, General | Deixa un comentari

Exposició “Las sin sombrero”

Avui s’ha inaugurat  a la planta baixa del nostre Institut l’exposició “Las sin sombrero” realitzada pels alumnes de 3r , 4t d’ESO i 2 Batxillerat  organitzada des del  departament de castellà i clàssiques per celebrar el Dia Internacional de la Dona.   L’objectiu és posar el focus sobre aquelles amb qui la història ha estat tan injusta. Està dedicada  a  un grup de dones que brillava per la seva intel·ligència, vitalitat i amor per l’art. Elles van ser eclipsades pels seus coetanis de la Generació del 27.
Hi ha la possibilitat de fer visites guiades  pel propi alumnat.
Val la pena la visita. Coneixereu un sector cultural que ha estat ocult per a tothom i encara avui dia resulta desconegut.
Publicat dins de Activitats centre | Deixa un comentari