Matthew Tree ens visita

I tal com acabeu de llegir, ahir dilluns vam tenir el plaer de rebre al nostre centre l’escriptor Matthew Tree. Molt proper i amè, l’autor ens va explicar el procés de creació que va dur a la seva obra Ella ve quan vol, que és la que van treballar a l’aula l’alumnat de 3r. ESO, a qui es va dirigir la xerrada , i moltes de les seves primeres impressions en arribar aquí a Catalunya.  Després es va obrir un torn de preguntes, en què van sorgir totes aquelles qüestions que interessaven als nostre alumnes, i l’autor ens va signar alguns exemplars dels seus llibres.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Matthew Tree ens visita

 1. Deneb Roure Vila diu:

  A la xerrada d’ahir Matthew va començar explicant la seva vida, els seus començaments amb el català i després va continuar explicant el principi de l’afició a l’escriptura i el seu canvi d’idioma escrit.
  Va continuar explicant el llibre “Ella ve quan vol”.El perquè, com se li va ocórrer i quan li va costar.
  Per finalitzar va respondre algunes preguntes dels alumnes de 3r ESO i 4rt ESO.
  A mi em va agradar molt perquè no conec cap anglès que hi hagi après català, i em va sobtar molt la seva fluidesa amb la nostra llengua.

 2. R Prats diu:

  El passat onze de febrer de 2019 Matthew Tree, un escriptor britànic que escriu en català majoritàriament, va venir a fer-nos una conferència sobre la seva vida i el seu procés com a escriptor. Bàsicament va parlar sobre el seu recull de contes en el llibre: “Ella ve quan vol” i ens va explicar algunes històries que hi han rere els relats. El conte que nosaltres vam llegir és el titulat: “No cal”. Finalment es van realitzar una sèrie de preguntes.

  Valoro aquesta experiència positivament ja que gràcies a la breu xerrada vam aprendre coneixements literaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *