El llibre científic del mes de maig: Enxarxats, de Carme Torras

Després d’haver passat uns anys en una universitat americana, la Júlia torna a Barcelona i li assignen el despatx d’una catedràtica que s’acaba de jubilar. S’endú una sorpresa majúscula quan a l’ordinador, que han reformat, hi troba la correspondència i les contrasenyes de la professora. La temptació d’aprofitar-se’n és massa gran, i, a mesura que s’endinsa en webs exclusius i projectes secrets, se li obre un món que l’enlluerna i l’angunieja alhora…

L’AUTORA: Carme Torras, doctora en informàtica i professora d’investigació a l’Institut de Robòtica, ens planteja una novel·la d’anticipació ambientada en el nostre present, una història inquietant sobre les possibilitats d’internet i sobre les responsabilitats i implicacions que comporta la nostra constant interacció dins la xarxa.

Fonts: https://www.fundaciobit.org/carme-torras-enxarxats-2/imatge)

https://cientificasinnovadoras.fecyt.es/cientifica/carme-torras-genis (foto autora)

https://editorialmalesherbes.netlify.app/cataleg/enxarxats del text.

CONCURS:

Aquest mes, pregunta superfàcil:  què sol representar el símbol que substitueix el cap de la dona que apareix a la portada del llibre?

Si ho saps, nota amb la resposta i les teves dades, com sempre, a la capsa que trobaràs al taulell de la biblioteca. MOLTA SORT!!

 

 

Aquest article ha estat publicat en Concursos literaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *