El món del còmic- Completem la pràctica

… amb el concurs  que, com ja vam informar , està obert des de  fa unes setmanes per rebre la participació  del nostre alumnat , culminem aquest conjunt d’activitats que hem estat realitzant al  voltant del fascinant món dels còmics. Us recordem quines han estat:

  • Des del desembre i en els plafons de la planta baixa del centre, una exposició sobre les característiques del còmic, escoles i evolució al llarg de la història.
  • A la nostra biblioteca, una exposició amb exemplars diversos de còmics, cedits per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i per particulars. Per aprofitar al màxim la visita en aquesta, vam redactar un petit dossier de treball per a l’alumnat.
  • Una xerrada per videoconferència de l’il·lustrador Agustín Comotto i la presentació  d’un audiovisual de l’il·lustrador Fèlix Mas (que, a més, va cedir exemplars a l’exposició de la biblioteca del centre).
  • … i el concurs del qual anteriorment hem parlat, i que resta encara obert a rebre les seves obres.

Totes aquestes activitats han  intentat apropar aquest món al nostre alumnat. I pensem sincerament que hem aconseguit assolir la major part dels nostres objectius inicials, per tant, ens sentim satisfets i amb ganes de seguir treballant aquesta línia en propers cursos.

Us afegim com a resum alguna fotografia d’aquestes activitats i la fitxa que hem adreçat al CRP com a pràctica educativa. 

 

 

 

 

 

 

 

Afegim enllaç a la fitxa:

https://drive.google.com/file/d/1JYGFXG71YWpcFyWhfrpZbAak1FSp0TvM/view?usp=sharing

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *