Ens ha visitat …

Curs 2010-11: Carles Cervelló

Pocs llibres han mantingut l’atenció dels nostres alumnes com les Bruixes de Carles Cervelló. Una obra de teatre protagonitzada per nens i nenes que ha estat capaç de fer que els alumnes de 6è la llegeixin en una sola tarda. Però no només això si no que poques setmanes després, a proposta de la classe, la van tornar a llegir.

Amb aquests precedents, la visita de l’autor s’ha convertit en tot un esdeveniment. Després d’un sobtat ajormanent … a la fi va arribar el dia de la visita d’en Carles, que com era d’esperar, no va defraudar. Es va mostrar com una persona molt propera i va saber transmetre en tot moment una gran complicitat amb els nens i nenes de 5è i 6è. TOT UN ÈXIT!!

Des d’aquestes línies, l’Escola Pompeu Fabra vol agrair al Carles Cervelló la seva implicació i actitud desinteressada mostrada des del primer moment. MOLTES GRÀCIES CARLES, per les Bruixes i per tot el que ens has ajudat.

Curs 2009-10: Miquel Desclot

Per saber-me més:

Miquel Desclot a la Viquipèdia.

Entrevista a Miquel Desclot (Revista Babar).

Tastet de poemes (en castellà).

Miquel Desclot a Música de poetes.

p1030832

Ahir, 11 de maig de 2010, ens va visitar en Miquel Desclot, l’escriptor total: poeta, dramaturg, contador d’històries, crític, traductor, adaptador, …

Ara mateix no tenim adjectius per definir l’estat anímic que alumnes i mestres vam viure durant la sessió: alegria, emoció, … Va ser una hora dedicada a la poesia on Miquel Desclot ens va ensenyar els enigmes d’aquest gènere literari. Entre poema i poema, l’escriptor ens va explicar algunes anècdotes i passatges de la seva vida.

Només ens quedar dir una cosa: MOLTES GRÀCIES, MIQUEL!!!

p1030829

p1030830

p1030831

p1030833

p1030834

 Amb gust de lletra: Noemí Bagès.

El passat divendres dia 9 d’abril van rebre la visita de l’escriptora tarragonina Noemí Bagès. L’activitat formava part del programa “Amb gust de lletra”, programa que vol acostar els infants a la literatura d’una manera lúdica, a través de la relació que pot mantenir amb la gastronomia; d’aquesta manera, doncs, els apropa al fet creatiu mitjançant una activitat quotidiana: un berenar de coca amb xocolata.

A la nostra escola, la Noemí Bagès va visitar la classe dels lleons i als alumnes de 1r. L’activitat ha estat molt valorada tant pels nens i nenes com per les mestres. Esperem que el programa tingui continuïtat pel proper curs 2010-11.

Voleu visitar la pàgina web de la Noemí Bagès? Premeu aquí.

noe1

 

Curs 2008-09: Andreu Sotorra

Aquest any ens ha visitat l’Andreu Sotorra, escriptor reusenc que ens va revelar que el seu pare havia estudiat a la nostra escola.

 

A la Biblioteca, abans de la visita de l’Andreu Sotorra,van llegir la seva obra: Nyatiti, la filla del clan.

 ny

A la nostra Biblioteca disposem d’altres llibres d’aquest autor:

la-medalla.jpg       club.jpg

Fotografies de la visita:

andreu1.jpg 

andreu2.jpg

andreu3.jpg

andreu4.jpg

andreu5.jpg

4 respostes a Ens ha visitat …

 1. ALEX diu:

  Les fotos m’han agradat molt. L’Andreu Sotorra és molt bo escrivint llibres i novel·les.

 2. carlos diu:

  Em va agradar molt quan va vindre en Miquel Desclot, es un home molt simpàtic

 3. Vanesa5È diu:

  que guay es el miguel desclot auque no l’agi conegut!!xD

 4. Vanesa5È diu:

  es veritat millor no dic res de res !xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *