Llop!

Durant el 1r trimestre del curs 2013-2014 el llop serà el protagonista. 

RECURSOS:

CONTES I HISTÒRIES DE LLOPS

caputxeta La Caputxeta vermella. Conte popular de l’edat mitjana adaptat per Perrault.
tres porquets Els tres porquets. Conte popular francés.
Les set cabretes i el llop Les set cabretes i el llop. Conte tradicional recollit pels germans Grimm.
llop 3 El llop ens ensenya a fer galetes. El llop ens ensenya a fer galetes, però a ell no li agraden les galetes rodones, les vol en forma de porquets, de cabretes, de caputxeta …
vell llop El vell llop. Conte narrat a partir del quadre “Parella amorosa desigual” de Lucas Cranach el Vell (MNAC).

CONEIXEM ELS LLOPS

llop4 Descobreix tot el que has de saber sobre els llops. Quin tipus d’animal és un llop? Com neixen? Com és? 
zoo Zoo de Barcelona. Fitxa del llop ibèric. 
Felix El lobo. Documental realitzat l’any 1975 per en Félix Rodríguez de la Fuente, un dels grans naturistes de l’època.

ZONA CLIC

PERE I LLOP Pere i el llop. Activitats basades en el conte musical escrit per Sergei Prokofiev, on s’utilitzen diferents instruments musicals i melodies per a identificar els personatges.
contes llop Contes del llop. Paquet d’activitats en castellà sobre alguns contes on apareix el personatge del llop. El paquet consta de tres parts: (1) llegir el conte, (2) fer les activitats (3) vestir el llop.
caputxeta La Caputxeta vermella. Paquet d’activitats adreçat a Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària, amb personatges i escenes del conte “La Caputxeta Vermella”. Conté activitats de trencaclosques i assossiacions d’imatges i noms. 

 JOCS

jOC DEL LLOP El joc del Llop. (Cicle Superior) Ajuda al llop a recuperar la seva memòria, a aprendre com és un llop i porta-lo fins a un lloc ideal.
JOC CAPUTXETA Joc de la Caputxeta Vermella (Cicle Inicial i Mitjà). Comprensió lectora. Segueix les instruccions i aconsegueix salvar a la Caputxeta.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *