L’INCREÏBLE NEN menjaLLIBRES

menjallibres

Autor i il·lustrador: Oliver Jeffers
Editorial: Andana
Format Àlbum
Edició: València, 2013
Edat recomanada: A partir d’EI
LLengua: Catalana

Sinopsi: A l’Enric li agradaven els llibres, però no per llegir, li agradaven per menjar-s’els. Llibres de tota mena: àlbums, llibres d’animals, d’invents i fins hi tot de matemàtiques… I com més en menjava, més intel·ligent es feia. Però, un dia comença a trobar-se malament, i tota la informació se li va barrejar perquè no tenia temps de païr-la. L’Enric tenia un problema, havia de trobar una una solució per passar-s’ho bé amb els llibres sense menjar-se’ls.
Ho aconseguirà? Com?

Observacions:
Oliver Jeffers es va donar a conèixer com un artista contemporani a Belfast (1994-98). Actualment té llibres il·lustrats que omplen els prestatges de moltes biblioteques infantils: Perdut i trobat, El misteriós cas d’un ós…
MENJALLIBRES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *