El monstre de colors

El monstre de colorsAutora i il·lustradora: Anna Llenas
Editorial: Flamboyant
Edició: Barcelona, 2012
Edat recomanada: A partir del Cicle inicial
Síntesi: Un monstre és el protagonista d’aquest conte, un monstre però molt especial i a diferència de la resta de monstres no fa por! A més, té un problema i és que no sap que li passa. No sap si està content, trist, enfadat, nerviós, calmat, si té por… s’ha fet un embolic amb les seves emocions i ara li toca desfer aquest embolic ja que totes les emocions barrejades no funcionen massa bé. Resoldrà els seus problemes gràcies a una amiga que l’ajudarà a classificar les seves emocions…L’autora ofereix uns recursos per a treballar les emocions a partir del llibre. Ho trobareu a http://www.annallenas.com/ilustracion-editorial/el-monstre-de-colors-recursos-gratis.html#.Uai39NKePFI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *