Basurarte

Autor: Gusti

Il·lustrador: Gusti

Editorial: Océano Travesia

Any d’edició: 2009

Síntesi: Un munt d’idees per fer manualitats amb materials de rebuig amb una fotografia i una presentació excel·lent. L’autor comença explicant què són les deixalles i de quins tipus n’hi ha.

Explica els efectes negatius que té pel nostre ecosistema el fet d’abocar escombraries de manera incontrolada. Posa èmfasi en el temps que tarden a desaparèixer els diferents materials inorgànics del nostre planeta. Aconsegueix donar una informació básica de manera divertida i amb uns suports visuals molt atractius.

Després d’explicar uns coneixements bàsics, convida els nens a imaginar què poden crear amb aquells materials de rebuig que tenen a la seva mà. A més a més presenta uns models concrets que exerciten les habilitats creadores i que obtenen com a resultat final un article atractiu que els nens podran relacionar amb el seu món més proper.

És un llibre a partir del qual es poden generar un munt d’activitats creatives.

Un pensament a “Basurarte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *