Com reconèixer un monstre

Autor: Gustavo RoldánCom reconèixer un monstre

Il·lustrador: Gustavo Roldán

Edició: Barcelona, Thule, 2010

Edat: per a totes les edats

Història senzilla, però molt divertida, en la qual les il·lustracions còmiques de l’autor conviden els més petits a reconèixer un monstre a partir de la identificació de les diferents parts del seu cos. És podria seguir perfectament la història només amb observar les imatges, de manera que és perfecte per a treballar amb els alumnes des de l’Educació Infantil

L’autor utilitza essencialment el negre amb algun toc de color vermell, sobre un fons clar. Els dibuixos, a més, estan retolats a mà. És sorprenent com unes imatges poden ser tan atractives i expressives utilitzant només dos colors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *