El noi del vestit

el-noi-del-vestit1
Autor/Il·lustrador: Solé, Xevi [trad.] / Walliams, David; Blake, Quentin [il.];

Editorial: Estrella polar

Col·lecció: L’Odissea; 21

Edició: Barcelona, 2010

Edat recomanada:A partir de CS

Resum:
En Dennis viu en una casa normal, en un carrer normal d’una ciutat normal, i sembla que la vida no té gaire res per oferir-li. Però sí que té somnis i, un cop es decideix a seguir-los, les coses comencen a canviar al seu voltant.

Nota:
És un llibre que acosta als nens la família i les relacions d’amistat sense tòpics i prioritzant els sentiment, i tot plegat ho aconsegueix a través d’un ambient realista on s’hi poden sentir molt identificats. Un altre aspecte interessant és l’entorn social que envolta als protagonistes, és un retrat seriós que qualsevol nen o nena pot trobar al seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *