Allà on viuen els monstres

Allà on viuen els monstres

Il·lustradora: Sendak, Maurice Editorial: kalandraka Any i lloc d’edició: 2000,Pontevedra

Edat recomanada: Primària

Síntesi: Aquests dies s’ha estrenat en el cinema la pel·lícula de Spike Jonze: Donde viven los monstruos. Es tracta de l’adaptació del llibre il·lustrat de Maurice Sendak Allà on viuen els monstres (Ed. Kalandraka), considerat un dels clàssics de la literatura infantil.
El protagonista és en Max, un nen entremaliat que fa enfadar la seva mare i quan aquesta el castiga a la seva habitació s’imagina un viatge al país dels monstres on es convertirà en el rei. La història es desenvolupa en un món ple de monstres entranyables i tendres on en Max prendrà les seves decisions segons els seus desitjos i necessitats.

A Youtube trobareu penjat un vídeo del conte en castellà i uns quants trailers de la pel·lícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *