La biblioteca Mil·lènium (CEIP La Farga) a l’EDU3.cat

L’experiència és un dels treballs realitzats a l’escola dins del projecte d’innovació “puntEDU”.  S’explica el procés seguit a partir d’un primer dubte: Com organitzar les sessions de Biblioteca de l’escola? Aquest primer interrogant el va intentar resoldre una comissió de 5 persones que no havien treballat mai abans en un projecte de Biblioteca, però que estaven disposades a motivar als nens perquè descobrissin el gust per entendre històries i experimentessin el plaer de la comunicació.
Aquesta voluntat va anar evolucionant en un context escolar molt favorable a la inclusió i amb un equip directiu que sempre està darrera de qualsevol experiència que intenti buscar metodologies i estratègies pedagògiques per afavorir la comprensió dels continguts.

http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/practicompartida/7338.rm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *