Es temps d’escacs

El passat dissabte es va disputar la primera jornada de la Fase Comarcal del Campionat de Catalunya d’Escacs, i com és habitual als darrers anys, es va fer a Caldes de Malavella. El motiu continua essent el mateix, i és que la nostra escola és la que aporta més jugadors al campionat. Després de les primeres partides l’Aniol Freixas i la Diana Nicoleta Dan ocupen els primers llocs a les categories prebenjamí masculí i femení. Pel que fa a la categoria Benjamí, la Júlia Miravet ocupa el primer lloc entre les noies, i en Pau Gonzàlez (3r) és el millor classificat del centre a nivell masculí. Aquest dissabte es disputaran les partides restants i  es coneixeran els campions comarcals definitius.

Resultats provisionals

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Escacs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.