Ja tenim campions i campiones de BTT 2012

I després de cinc curses i dos mesos de competició, amb proves de l’Open BTT-BMW i del Gran Premi de La Selva de BTT, el campionat de la Benaula de BTT ja ha arribat al seu punt i final i ja coneix els nous campions i campiones de l’escola. Enguany una vintena de ciclistes han participat a les diferents categories. Les campiones han estat la Mariona Pages (5è) i la Berta Campeny (3r). I entre els nois els primers han estat Biel Campeny (1r), Marc Castillo (2n), Pau Delgado (3r), Aleix Tibau (4t), Tomàs Dilmé (5è) i Pablo Lopez (6è). Felicitats a tots i totes!!!

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.