Els alumnes de La Benaula s’estrenen al Gir-O

El passat diumenge va començar la temporada 2014 de Curses d’Orientació. Els alumnes de La Benaula aquest any participaran a diferents curses com a membres del club de Girona, Aligots. El motiu es que s’han federat per tal de tenir les corresponents llicències i assegurances i poder seguir practicant aquest esport que ja fa tres temporades que practiquem a l’escola. La primera prova va ser a Miànigues (Porqueres, Pla de l’Estany). L’Alba Calderon (ja a l’institut), la Paula Padilla (6è), en Pau Gonzalez (5è) i en Lluc Lopez (5è) que ja són veterans van córrer la categoria C3. La Berta Campeny (5è), l’Eloi Castaño (5è), en Biel campeny (3r) i en Pau Puigcercos (2n) van córrer la seva primera cursa a la categoria C4. La propera serà el dia 23 de Febrer a Salt.

Us deixem un vídeo on podreu veure en acció alguns dels nostres alumnes i també al seu professor d’educació física. Veieu com si que corre!

 

 

Publicat dins de Curses d'Orientació | Deixa un comentari

Pau Gonzalez campió de Catalunya de curses d’orientació de mitja distància

Ahir diumenge a la localitat de Gurb (Osona) es va fer el Campionat de Catalunya de Curses d’Orientació de Mitja Distància. I cap allà que hi van anar en Pau Gonzalez i en Lluc Lopez a representar La Benaula. En Santi va córrer pels Aligots de Girona, i també els va acompanyar l’Alba Calderon, benaulera de tota la vida i ara ja al SES Caldes. I a part de passar-s’ho molt bé i tot i que el mapa i el terreny eren molt difícils, en Pau va acabar primer i es va proclamar Campió de Catalunya a la categoria H10, i l’Alba segona, convertint-se en subcampiona D12. I en Santi i en Lluc… Bé, aquest parell s’ho van passar molt bé, jajajajaja!!! Felicitats a tots!!

Resultats i Classificacions

 

Publicat dins de Curses d'Orientació | Deixa un comentari

Inscripcions Obertes! Descarregueu-vos el Full d’Inscripció

 

Ja podeu descarregar-vos el full d’inscripció a les Activitats Esportives Extraescolars que proposa la Secció Esportiva de l’AMPA de l’Escola La Benaula. Per a qualsevol dubte, contacteu amb el mestre d’Educació Física i Coordinador del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Som-hi!!

DESCARREGA

Publicat dins de Atletisme i Cros, Campionat de BTT de La Benaula, Campionat de Cros de La Benaula, Curses d'Orientació, Escacs, General, Jocs Tradicionals, Natació, Ritme, Ball i Moviment | Deixa un comentari

Orientació

Amb en Santi de monitor. Volem que aprengueu a fer Curses d’Orientació. Activitat Física a la natura que barreja intel·ligència amb condició física, pressa de decisions, cooperació, respecte!! Aprendrem tot el que cal per a orientar-se i llegir mapes i participarem a curses oficials i el Campionat de Catalunya Escolar.

GRUP DE 1r a 6è :

Els Dimarts de 16:30 a 17:45 a l’escola i el seu entorn més proper.

Publicat dins de Curses d'Orientació | Deixa un comentari

Escacs

Ensenyarem als alumnes les regles bàsiques d’aquest joc, un dels més antics de la humanitat i que més desenvolupa aspectes cognitius dels alumnes. Per a nens i nenes de Primària. Entre els alumnes participants organitzarem el Campionat de La Benaula d’escacs, i participarem als JEEC.

GRUP DE 1r a 6è :

Dimecres de 12:30 a 13:30 hores a l’escola.

Publicat dins de Escacs | Deixa un comentari

Balls i danses

Al Pavelló Municipal aprendran la dansa i el ritme fent coreografies amb músiques de moda. Tres grups diferents per edats. Seguirem participant en esdeveniments del poble i exhibicions puntuals que tant bé van anar els cursos anteriors.

GRUP DE P5, 1r i 2n :

Dijous de 16:30 a 17:45 al Pavelló Municipal.

GRUP DE 3r i 4t :

Dimarts de 16:30 a 17:45 al Pavelló Municipal.

GRUP DE 5è i 6è :

Dimecres de 16:30 a 17:45 al Pavelló Municipal.

Calen 12 alumnes per tirar endavant un grup.

Publicat dins de Ritme, Ball i Moviment | Deixa un comentari

Atletisme i Cros

A la pista d’atletisme municipal, treball de resistència, velocitat i llançaments. El monitor acompanyarà als nens i nenes al Circuit Gironí de Cros. L’activitat anirà lligada a la cinquena edició del Campionat de Cros de La Benaula, on poden participar alumnes des de P-4. Animeu-vos!!

GRUP DE P4 a 6è: 

Dilluns de 16:30 a 17:45 a la pista atletisme.

Calen 12 alumnes per fer un grup.

Publicat dins de Atletisme i Cros | Deixa un comentari

Jocs Tradicionals

Aprenem a jugar als jocs de tota la vida per a que no es perdin i per saber omplir les estones d’esbarjo. L’activitat es realitzarà a la franja de migdia i s’utilitzaran els patis, els porxos i si cal alguna aula. Es faran dos grups per a lligar-ho amb els horaris de menjador. Així:

GRUP DE P4, P5:

Dilluns de 13:30 a 14:30 al pati de l’escola.

GRUP DE 1r a 6è:

Dilluns de 12:30 a 13:30 al pati de l’escola.

Cal un mínim de 12 inscrits per fer un grup.

Publicat dins de Jocs Tradicionals | Deixa un comentari

Afectacions de la crisi al PCEE

Enguany seguim dins del PCEE però malauradament no disposarem de cap subvenció. La Generalitat de Catalunya encara ha de fer-nos arribar els diners corresponents al 20 % de la subvenció del curs 2011-12, i la totalitat de la corresponent al curs 2012-13. L’AMPA i l’escola han avançat diners per tal de pagar les factures pendents d’aquests dos cursos, però òbviament, no podem augmentar aquest deute al llarg d’aquest curs. Per aquest motiu, aquest any no podrem becar cap activitat.

Hem de tenir en compte també el canvi en l’IVA d’aquest tipus d’activitats, que passa d’un 10% al 21%. Aquest augment d’un 11% també repercutirà amb el cost de les inscripcions, doncs ni l’AMPA ni l’escola el poden recuperar.

Aquests nous condicionants ens han obligat a variar les condicions que oferíem fins ara. Així, per tal de que un grup tiri endavant caldrà una inscripció mínima de 12 alumnes. La inscripció i el pagament també serà modificat.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

En Blai i la Diana, nous campions d’escacs

El campionat d’escacs va arribar a la seva fi, i el campió del curs 2012-13 ha estat en Blai de la classe de 4t, que ha sumat més punts que ningú a la Golden Champions League. En categoria femenina, l’alumna de tercer Diana Dan ha estat la gunyadora. Moltes felicitats a tots dos!!

Publicat dins de Escacs | Deixa un comentari